A MORIFLEX 2000 Kft. Tulajdonosai elhatározták, hogy a hagyományosnak tekinthető tevékenységei mellett – felhasználva a sokéves műszaki, gazdasági és egyéb tapasztalatait – egy új, a környezettudatosságot maximálisan szem előtt tartó terület feldolgozásába kezdjen. Természetesen, híven magunkhoz, ezt a kérdést is a piacon megszokottól homlok egyenest más felfogásban képzeljük el. Hogy miért? A válasz egyszerű: célunk az, hogy az eddig berögzött – és valljuk be, nagyon is valós - elvet, miszerint „spórolni csak az tud, akinek egyébként is van miből”, megdöntsük. Az új költséghatékony, innovatív megújuló energiák felhasználása eddig olyan kiváltságosok privilégiuma volt, akik meg tudták finanszírozni az – egyébként sokszor indokolatlanul magas – beruházási költségeket.

Társaság kidolgozott egy olyan komplex rendszert, amely a legkisebb pénzű családoknak is nyújt megoldást a „spórolásra” és talán, ami a pillanatnyi előnyöknél fontosabb, széles rétegek számára tesz elérhetővé olyan technológiát, amely amellett, hogy a hagyományos energiahordozóktól való függést csökkenti, hosszútávon a gyerekeink és unokáink érdekeit is szolgálja.

Meggyőződésünk, hogy – folytatva Társaságunk hagyományait – a komplex vizsgálatokat, felméréseket és igény meghatározásokat követően a társadalom minden rétegének tudunk megoldást kínálni az egyre súlyosabb energia problémára.

Fontos célunk az is, hogy a már meglévő és leendő ipari felhasználású Partnereink számára is tudjunk kifizetődő, műszakilag kiforrott és üzembiztos megoldásokat kínálni az egyre növekvő energiaárak kompenzálására, valamint a „zöldebb jövő” valamennyiünk számára fontos céljának eléréséhez.

Társaságunk jövőbe mutató megoldásairól többet a www.napenergiak.hu oldalon tudhat meg.