A MORIFLEX 2000 Kft. egy családi vállalkozás, melyet azzal a céllal alapítottunk, hogy üzemek, vállalatok, fejlesztésével, működésével, üzemvitelével összefüggő műszaki, gazdasági és szervezeti problémáira hatékony, költségtakarékos megoldást kínáljunk.

A mögöttünk álló sokéves tapasztalat visszaigazolta elképzelésünket, mert - eddig is és úgy gondoljuk ez után még inkább - nagyon komoly igény mutatkozott/mutatkozik hozzáértő, tapasztalt, valamint megbízható, műszaki kérdésekben felkészült, a pénzforrások racionális felhasználását segítő szolgáltatásra.

Meggyőződésünk, egyben tapasztalatunk, hogy ha kapunk lehetőséget átvizsgálni az adott gazdasági szervezetnél a működéssel kapcsolatos helyzetet, feltárni az esetleges hiányokból, hibákból adódó problémák jellegét, azonnal képesek vagyunk rávilágítani olyan pontokra, ahol apró műszaki és/vagy szervezeti változtatással rövidesen érzékelhető, mérhető eredmény várható.

Magunk és partnereink /akik speciális műszaki területre szakosodtak/ folyamatosan figyelemmel kísérjük azokat a fejlesztéseket, kutatásokat melyek eredményeinek alkalmazásával, adoptálásával hozzájárulhatunk a töretlen, kiegyensúlyozott fejlődéshez.

Azzal az erősségünkkel, hogy nem csak a költségek görcsös csökkentésében látjuk az egyedüli megoldást, hanem egy komplex, a költségcsökkentéssel párhuzamosan egy intenzív bevétel növelési, valamint erőforrás optimalizációs stratégia is kidolgozásra kerül, a hazai szolgáltatói piacon a MORIFLEX Kft. –t, tevékenysége, gondolatisága alapján, egyedinek tekinthetjük!

Rendíthetetlenül hiszünk a folyamatos megújulás szükségszerűségében az innovatív piaci magatartás, megalapozott tudás, tapasztalat és megbízhatóság sikerében!

Elkötelezettek vagyunk az irányban, hogy a munkánk eredményeképen mind Partnereink mind magunk egy környezettudatos fejlődést érjünk el. Meglévő és leendő Partnereinkkel közösen hozzá szeretnénk járulni az alternatív energia felhasználásban rejlő összes előny, mindnyájunk javára történő kihasználásának gyakorlati elterjesztéséhez is.

Cégfilozófiánk gerincét a jelmondatunk alkotja: TUDÁS, TAPASZTALAT, MEGBÍZHATÓSÁG!

Ezen jelmondat mögé helyezzük azt a víziónkat, hogy a MORIFLEX Kft. egy olyan dinamikus fejlődési periódus előtt áll, melynek eredményeként a piacon ismert és elismert sikeres vállalkozássá válik úgy, hogy sok sok sikeres, boldog és elégedett üzleti Partnert tudhat magáénak.

Tisztelettel várjuk megtisztelő megkeresést, legyen Ön is velünk sikeres!!

Kapcsolat innen: fmori@moriflex.hu (Móri Ferenc ügyvezető, vezető tanácsadó)