A MORIFLEX 2000 Kft. tevékenységi körébe tartoznak mindazon, a gazdasági szervezetek működését, gazdálkodását segítő szolgáltatások, amelyekre a Társaságunk teljes nevében egyszerűen és közérthetően utalunk.

Joggal merülhet fel tisztelt leendő partnerünkben kétely a tekintetben, hogy nem túl sok mindent akar e csinálni ez a cég? Szeretnénk megnyugtatni mindenkit: a nevünkben szereplő tevékenységek jelzése, csak a keretét adják a jelmondatunk által jelzett cégfilozófiának /TUDÁS, TAPASZTALAT, MEGBÍZHATÓSÁG/, mely szellemében végzett tevékenységünk gyakorlati kiteljesítéséhez tartottuk fontosnak – így első ránézésre ilyen széles körben meghatározni működési területünket.

Tevékenységünk egyik erőssége: Megbízónknál komplex vizsgálatsorozattal feltárt – jellemzően műszaki, szervezési összefüggést is tartalmazó – majd tanácsadásunkkal támogatott probléma megoldásának megtervezése, aktív menedzselése, elért eredmények mérése.

Ez nagyon összetett, aktív problémamegoldó szemléletet igénylő, felelősségteljes feladat. Része a műszaki fejlesztéshez köthető oktatás megszervezésétől, lebonyolításától kezdve a műszaki fejlesztés kiviteleztetésének – költséghatékony- komplex menedzselésén és a beüzemelés támogatásán át, az utólagos „terméktámogatással” bezárólag minden lépés. Egyszerűen fogalmazhatjuk úgy is, hogy az igény meghatározástól a folyamatos üzemeltetésig mindre van megoldásunk.

Mindezek miatt merjük állítani, hogy a MORIFLEX 2000 Kft. - felkérésre - teljes megoldást kínál, a maximálisan igazodva az egyéni igényekhez, mindezt korrekt versenyképes áron, mérhető eredményességgel tesszük.

Úgy látjuk, hogy a dinamikusan fejlődő Cégünk egyre több felkérésre tud megnyugtató megoldásokat kínálni a piaci szereplők részére. Tapasztalatunk szerint egyre több menedzser és felső vezető látja be, hogy a komplex, problémakezelő és megoldás centrikus filozófia kifizetődő. Ennek alapján állíthatjuk, hogy egyre több elégedett és a tevékenységében sikeres partnert tudhatunk magunknak.

Tartozzon az Ön vállalkozása is közéjük! Hívjon, keressen minket!

Megkeresésüket Tisztelettel várja: Móri István ügyvezető (Projekt menedzser)

Kapcsolat innen: mori@moriflex.hu